Algemene voorwaarden.


1.
Bij het plaatsen van een bestelling, gaat u een betalingsverplichting aan met Rorico en accepteert u alle onderstaande voorwaarden. 

2.
De betaling vindt vooraf óf tijdens het ophalen van de bestelling plaats. 
Betaling bij bezorging geschied altijd vooraf per bank. 
Bestellingen tot 40 euro: Betaling kan bij afhalen met de PIN of gepast contant geld. Er is geen kassa of wisselgeld aanwezig.  
Bestellingen 40-80 euro: Betaling kan bij afhalen uitsluitend met de PIN. 
Bestellingen vanaf 80 euro: Betaling kan uitsluitend vooraf per bank. 
Vooraf betalingen: dienen minimaal 7 dagen voor de opleverdatum bijgeschreven te staan op de bankrekening van Rorico. 

3.
Betaling Bruidstaart/bestellingen:
Voor alle bestellingen voor de bruiloft, ongeacht het bedrag, dient er een aanbetaling van 50% gedaan te worden binnen 7 dagen na factuurdatum. 
Het resterende bedrag dient minimaal 7 dagen voor de opleverdatum bijgeschreven te staan op de bankrekening van Rorico. 

4.
Indien de klant niet aan de betalingsverplichting voldoet, wordt de bestelling onomkeerbaar geannuleerd door Rorico. Indien bij afhalen de klant niet aan de betalingsverplichting kan voldoen, blijft de bestelling bij Rorico. 

5.
Rorico is een eenmanszaak. Dit houdt in dat er slechts 1 persoon werkzaam is bij Rorico Taarten. Hierdoor behoudt Rorico zich te allen tijde het recht voor het annuleren of afwijzen van een opdracht wegens ziekte, letsel of privé aangelegenheden, zonder opgaaf van reden! 
Eventuele reeds betaalde bedragen worden teruggestort aan de klant. De klant kan nooit aanspraak maken op een hoger bedrag of een schadevergoeding. 

6.
Bestellingen kunnen uitsluitend via het bestelformulier worden geplaatst. Indien de verplichte velden met persoonlijke gegevens niet juist worden ingevuld, kan Rorico de bestellingen niet in behandeling nemen. Uw gegevens zullen nooit aan anderen worden verstrekt en niet voor reclamedoeleinden worden gebruikt.

7.
Na het plaatsen van de bestelling krijgt u eerst een prijsopgave. Vul hiervoor zo duidelijk mogelijk het bestelformulier in. U kunt altijd uw bestelling nog aanpassen tot een week voortijd. Er zal een nieuwe prijsopgave worden opgesteld na wijzigingen. 

8.
Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de omschrijving van de klant en de interpretatie van de bakster hiervan. 

9.
De prijzen kunnen per bestelling afwijken, afhankelijk van de wensen. De prijzen zijn gebaseerd op de kosten voor ingrediënten, materialen, persoonlijke wensen, sociale- en fiscale lasten. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Bij Rorico kunt u een factuur met BTW vermelding ontvangen.

10.
Zelf afhalen: Volg de instructies van vervoer en bewaren op van Rorico. 
Rorico is níét aansprakelijk voor schade door onjuist vervoer. 
Rorico werkt met koelkast-vullingen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om hier op de juiste voorgeschreven manier mee om te gaan. Denk hierbij ook aan koeling in de auto!! Rorico is niet aansprakelijk voor bederfelijkheid door onjuist handelen. 

11.
Cadeaubonnen zijn een half jaar geldig, ingaande op de datum van aanschaf. De cadeaubon in niet inwisselbaar voor geld, en dient in 1x te worden besteedt. Er wordt geen geld teruggegeven op de cadeaubon. Bij enige vorm van aanpassing, schade of vermoeden van misbruik, wordt de cadeaubon ongeldig verklaard. 

12.
Spaarkaart. Bij elke bestelling spaart u een stempel t.w.v. 3.5% van het orderbedrag. Na 5x is de kaart vol, en is bij de 6e x in te leveren als kortingskaart. Er worden geen stempels gegeven bij reeds afgeprijste artikelen, speciale acties of kortingen. De spaarkaart is niet inwisselbaar voor geld. Bij enige vorm van aanpassing, schade of vermoeden van misbruik, wordt de spaarkaart ongeldig verklaard. 

13.
Annulatie van normale bestellingen kan tot 7 dagen voortijd kosteloos. Korter voortijd worden er kosten in rekening gebracht. Bij voorafbetalingen wordt het reeds betaalde bedrag geheel terug gestort bij tijdige annulatie. Voorafbetalingen waarbij de annulatie korter voortijd is, worden slechts voor 50% terug gestort. 

14.
Annulatie van bruiloft bestellingen dienen uiterlijk 1 maand voor de huwelijksdatum te worden geannuleerd. U krijgt uw aanbetaling volledig terug. Indien u korter voortijd annuleert, kunt u geen aanspraak maken op terugbetaling van uw reeds betaalde bedrag. Dit doordat de datum volledig voor u is gereserveerd en hierdoor andere klanten heb moeten afwijzen voor die dag. 

15.
Bezorging: 
Rorico bezorgd uitsluitend binnen gemeente Oldambt tegen vergoeding. (bruiloften uitgezonderd)
Er wordt 1 afleverpoging gedaan binnen het afgesproken tijdskader. Bij geen gehoor gaat de bestelling weer terug naar Rorico Taarten. U kunt de bestelling zelf afhalen. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op compensatie van de bezorgkosten of uw eigen reiskosten. 
Bestellingen welke bezorgd worden, kunnen uitsluitend vooraf per bank betaald worden volgens de bovenstaande betalingsvoorwaarden. 

16.
Kosten bezorging binnen gemeente Oldambt: 
Oostwold: € 2.00
Midwolda/Finsterwolde: € 3.00
Overige plaatsen in het Oldambt: € 5.00

17.
Bezorging bruidstaart:
Bestellingen voor de bruiloft worden ook bezorgd buiten gemeente Oldambt binnen een straal van 50 km, tegen vergoeding. 
Zo kan Rorico de producten op locatie presenteren en eventuele reisschades herstellen.
De bezorgkosten buiten gemeente Oldambt worden als volgt berekend:
De aantal kilometers volgens de anwb routeplanner heen EN terug zijn € 0.25 per kilometer, plus een starttarief van €4.50. 
Is de locatie 36km hier vandaan wordt de berekening: 36+36=72 x € 0.25= €18.00 + € 4.50= € 22.50

18.
Tot slot, gezien er jeugdige ogen in huis lopen, worden er geen 18+ taarten gemaakt. Hieronder vallen geslachtsdelen, blote borsten en gerelateerde (sex)attributen. 
Een nette torso of net beklede buste vallen hier niet onder. 

Share by: