OVER

Over

Er is altijd een reden voor taart! 


Een speciale gelegenheid, verdiend niet zomaar een taart, maar een unieke en persoonlijke taart! 

Met de marsepein taarten van Rorico, heb je niet alleen een heerlijke luxe lekkernij, maar ook nog eens helemaal naar uw wens gemaakt! 
GESCHIEDENIS
Rorico Taarten is in 2012 opgericht door Rinske van Dijk. In 2011 heeft ze via een simpele workshop haar eerste taart gemaakt voor de verjaardag van hun zoon. Echter was dat echt zo'n typisch voorbeeld waarvan iedereen bij voorbaat roept:
"zulke taarten lust ik niet"
Dit moest en kon anders vond ze.
Ze is in de taartenwereld gedoken en luxe hoogwaardige producten geselecteerd om een overheerlijke smaakbeleving te krijgen en bewijst dat het wel degelijk anders kan! 
ONZE MISSIE
Rorico streeft ernaar om mooie producten af te leveren, welke net zo goed smaken als dat het eruit ziet.
Hiervoor wordt uitsluitend gebruik gemaakt van A-kwaliteit ingrediënten, voornamelijk van het merk Zeelandia. 

EEN TAART BIJ RORICO
Een taart bij Rorico is standaard voorzien van 2 lagen vulling per taart, tenzij de hoogte meerdere lagen vereist zoals bijv. de prinsessentaart. 

Vervolgens wordt de taart bekleed met de heerlijke Zeelandia marsepein.
Liever geen marsepein? Dan is de mogelijkheid er om te kiezen voor Rorico Crème, dit is een soort luchtige botercrème, maar dan een eigen uniek recept met minder boter en een licht zoete smaak.
Mokka taarten behoren ook tot de mogelijkheid.

DECORATIES:
De decoraties kunnen gemaakt worden in 4 varianten, afhankelijk van de wensen kan er een meerprijs ontstaan:
 • Eetbare (foto)print:
  De hoofddecoratie bestaat uit een eetbare print van bijvoorbeeld een foto of een afbeelding van een favoriete tekenfilm of lievelingsitems. Rondom wordt de print afgewerkt met marsepein decoraties.
 • 2D marsepein:
  De platte afbeelding wordt gemaakt van marsepein d.m.v. het zogenaamde 'puzzelen'. Overige decoraties zijn ook plat. 
 • Rechtopstaande plaatjes:
  Een soort kijkdoos-effect wordt hiermee gecreëerd. Het ligt niet plat, maar de platte plaatjes staan rechtop en een aantal van de bijpassende decoraties ook. 
 • 3D decoraties:
  Deze decoraties worden met de hand geboetseerd, meestal met marsepein, maar ook regelmatig van fondant voor de stevigheid en het uitharden. Bijpassende decoraties kunnen ook deels uit 3D bestaan.
Share by: